Vilket hittepå!

Imorse fick Kärleken ett ryck och bakade scones till frukosten. Gott! I eftermiddags hade bakklådan smittat mig så då fick jag ett infall att jag skulle baka. Jag visste inte vad jag ville baka men något med vit choklad skulle det vara. Efter lite rotande i skåpen och efter jag slängt ett getöga (varför sig man så?) på nätet så fick jag en idé. Vad är gott och vad har jag hemma? Vit choklad, ljus blickchoklad och jordnötssmör. Klickkakor med salig blandning alltså. Mumsmums

20121014-213125.jpg
Bara lite synd att vår magic bullet är lite för bra så det blev mer pulver av chokladen än hackade bitar. Men men dom blev goda ändå.

Eftersom jag är som jag är så blev det en kaka till, efter mycket strul. Det är inte att rekommendera att ta fel på potatismjöl och florsocker. Gaaahhh

20121014-213529.jpg
Man skulle kunna tro att det skulle vara gott med riven vit choklad ovanpå snuddas/kärleksmums/Rydaholmskakor men njä. Lite för sött, lite för maffigt. Men visst dom var ju inte äckliga det var dom inte.

Efter en snackig kväll med mina kära ( ) har vi nu dött soffdöden till första 007-filmen. Vi har köpt boxen så det lär väl bli några sådana här kvällar nu. Jag gillar alla Bondarna men min favorit är Timothy Dalton. Vem är din favorit?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.