Ett desperat försök

20120417-170546.jpg

Idag skulle jag gå och hämta barnen. Frida skulle följa med för att se vart barnen går och bli presenterad för personalen eftersom hon ska hämta gullungarna imorgon. Jag är ju frisk så jag kan jobba imorgon eller hur?! Höhö
Att gå till förskolan gick bra men så fort jag kom in på förskolan blev jag helt matt och det krävdes viljestyrka för att inte börja darra, så pass att jag började kallsvettas.
Barnen var hämtade och Frida tog glatt på sig rollen som vagnförare. Upp till Konsum för lite matinköp och sen hem igen. Fast den där hem igen biten gick inte så bra, jag fick stanna hos mina älskade ( ) och sen ringa sambon för skjuts hem.
Jag får väl helt enkelt inse att jag nog inte orkar jobba imorgon. Jag är helt slut. Jag har (just nu) inte ont någonstans, magen har slutat krampa, jag har ingen feber men inte heller någon ork. Jag stannar hemma imorgon också så får jag se sen. Jag uppskattar inte det här. *surar*

20120417-170553.jpg
Idag kan jag i.a.f äta!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.