Vill ha vill ha vill ha

När man är sjuk och inte ork till mer än att ligga i soffan har man stor möjlighet till att väcka vill-ha-begäret. Alltså internet – jag är inte helt övertygad om att den uppfinningen är av godo. Internetshopping är alldeles för lätt och lockande.

Emma – tipsade om en schumme i Tomelilla som säljer olivträd och citrusträd för riktigt bra priser.

Lotta – tipsade om en lockande bok om hur man dekorerar vackert.

Brandos – har reklam på tv men massvis av lockande skor som väcker sommarkänslor

Ellos – lockar med diverse rabatter och jag vet att Ellos säljer Esprit som har en jacka jag hemskt gärna vill ha.

Campadre – har så mycket lockande erbjudande att jag till och med har slutat gå in där.

Så här kan jag fortsätta lääänge. Det spelar ingen roll att det är billigt för om jag köper allt jag vill ha så är det en massa pengar som ska ut. Dessutom så har jag ju en längtan efter att få göra om här hemma också och det är ju tyvärr inte gratis. Åh vad jag vill ha en massa. *s*

Det är nog inte bra för mig att vara hemma och sjuk.

 

3 kommentarer

  1. Ooh, förstår precis! Jag behöver en ny jacka (eller gärna 2 olika), och några par byxor och kanske några nya toppar och underkläder. Och skor. Sen tittar jag på en byrå till hallen och nån förvaring till badrummet, och skulle vilja ha en skänk i sovrummet… Och så behöver jag en ordentlig semester! 🙂
    Ser sååå fram emot min lotto alt triss-vinst! 😉

  2. Jag vill ha pengar…till att göra klart köket, få lite nya kläder, nya blommor, ett persikoträd…vill vill vill…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.