Ett grönt penntroll

Idag har jag varit med när min systerdotter fick sitt älskade pentroll.

Idag fick jag alltså äran att vara med när ett grönt penntroll växte fram. En nervös systerdotter kom inte ens in i lokalen för hon tryckte inte ner handtaget ordentligt. Haha

Men första tatueringen kan vara skrämmande att göra. Jag har ju tre tatueringar så jag vet hur det känns och vad jag har att vänta mig.

Det är helt otroligt att de kan! Det är ett konstverk, lika väl som man kan köpa en tavla och hänga upp på väggen kan man köpa ett konstverk och placera det på kroppen.

Vi hade en rolig stund inne på studion. Många skratt, en del trams och mycket snack om tatueringar. Vi mötte en äldre kvinna som skulle tatuera sig för andra gången. Hon fick många kommentarer av sin omgivning om att hon hade tatuerat sig och skulle ha en till. Hon var för gammal för sånt, fick hon höra.

Jag förstår inte det! Hur kan man vara för gammal för att tatuera sig. Visst är man superrynkig över hela kroppen så kanske det är svårt för tatueraren. Jag vet inte men det är det enda jag kan komma på som gör att man är för gammal. Jag vet inte med er men när jag dör så ska jag inte använda min hud längre och jag tror inte att någon annan har någon nytta av den heller.

Här är det riktiga penntrollet! Jag föreslog att hon skulle färga håret grönt så hon matchar sin tatuering. Haha

En mycket nöjd systerdotter med ett grönt penntroll. Systerdottern är ju mager som en skrika och än en gång fick jag bekräftat att det är inte fel att vara tjock! Det är nämligen bättre att tatuera någon som har underhudsfett. Alltså är min kropp perfekt! Jag har en anti-kidnappnnngskropp eftersom jag är för tung att bära iväg med och jag har en tatueringsvänlig kropp! Haha

Jag blev så sugen på att boka tid för min tatuering! Fick iaf prisförslag av Andreas, mellan 2500-3500kr beroende på hur stor den ska vara. Andreas för stod inte vad det var med Ohana, tydligen är det många som tatuerar in det. Har du ens varit på Hawaii, frågade han. Nä, svarade jag, det kostar ju en del. Ta av dig ringen så åker vi, kontrade han med och syftade på vigselringen. Haha jag älskar människor med humor!

Om ni tittar på mitt ben istället för på Diego så ser ni min första tatuering.

Jag är så nöjd med mina tatueringar som också är gjorda på Tattooworld i Höör. Den tredje men första tatueringen jag gjorde är gjord på Tattooworld i Malmö och det är samma ägare.

Denna tatueringen vill jag ha men bandet ska bilda ordet Ohana. Jag ska ha den på framsidan an höger lår men jag vet inte om jag ska ha den så jag ser den åt rätt håll eller om jag ska ha den så andra ser den åt rätt håll. Mina andra tatueringar är ju gjorda så de är läsbara för mig. Vilket håll tycker du att jag ska ha den på?

Har du någon tatuering?

8 kommentarer

 1. Första tatueringen var lite nervöst haha. Visste inte alls hur det skulle kännas. Nu är det inte så farligt. Har fyra ?( Och är sugen på en till snart )

 2. Hehe kommer aldrig att tatuera
  mig då jag kommer bara säkert ångra det.
  Ville när jag var liten men tror jag ör för skraj
  för det. Cred till de som vågar ?

  • Tror du att kommer ångra dig så ska du inte tatuera dig!
   Det är inte läskigt att tatuera eller gör ont, tycker jag. Visst känns det men det är inte så farligt.

  • Ja alltså hortensian måste snart sitta på min kropp, det känner jag verkligen nu!
   Det är som ett gift, har man väl börjat så vill man bara fortsätta!

 3. Fint skrivet ? ha det så du kan läsa det som de andra ?? Jag är lätt på att min fru ska färga håret grönt ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.