Ett meningsfullt tack

DSC_9871 DSC_9848 DSC_9847
Idag har jag varit på Skatteverket och blivit avtackad av mina kollegor. Jag fick en fantastisk bukett tulpaner och fyra stycken Maja-lyktor. Jag älskar Maja-lyktor! Jag tycker de är så vackra men de är ju också gåvor med ett budskap eftersom Petra och Pierre (Majas Cottage) skänker till Barncancerfonden, hela 50% när det är privatpersoner som köper och 10% när det är återförsäljare som köper. Det är helt fantastiskt tycker jag! Jag fick verkligen ett meningsfullt tack!

DSC_9844Lyktorna är verkligen fina, oavsett om de är tända eller ej men ljuset som de ger när de är tända är ljuvligt.

DSC_9882 DSC_9878
Jag började dagen med ett besök på Öresunddirekt, jag verkar inte kunna hålla mig borta därifrån. haha Sen var det möte med coachen och idag var en riktigt eye opener, vi pratade om värderingar. Kom ihåg att sätta er ner och skriva ner era värderingar och stämma av hur era värderingar går ihop med jobbet, går de inte ihop så kan det vara ett problem kanske inte idag men en dag. Gör inte som mig och kör er själva i botten utan ta tag i det direkt ni märker det.
DSC_9859 DSC_9862
Ikväll gör jag inget mer än sitter i soffan och njuter åt mitt hem, min familj, mitt liv. Jag må vara arbetslös men jag är tacksam. Jag må ha en sjukdom men jag är lycklig. Jag har det jag behöver för att vara lycklig, mina barn har allt de behöver. Arbetslösheten är ju inte för all framtid, den är bara tills jag har hittat en sysselsättning. Det gäller att hitta allt det som är bra och fokusera på det.

DSC_9886

En jordgubbssemla var kvällsgottet när Kärleken tog en vanlig semla. Att hitta balans i vardagen är det jag strävar efter, även med kosten. Jag kan äta allt, bara inte alltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.