EU-val och morsdag

Det är en stor dag idag. Vi ska rösta för vilka vi vill ska representera oss i EU. Det är idag vi kan visa vem vi är. Röstar du för miljön? Röstar du för din ekonomi? Röstar du för dina medmänniskor? Eller röstar du för ett stängt Sverige med bara etniska svenskar, dålig skola, låg intelligens i vår regering och noll tolerans?
Jag brukar inte döma folk efter vem de röstar på (fast det säger ju fasligt mycket om en människas värdering) men jag ska sticka ut hakan idag. Jag säger som så att om du röstar på Sverigedemokraterna så är min blogg totalt ointressant för dig. Här är bara plats för de med öppet sinne och öppet hjärta! Du är givetvis välkommen att läsa här, kanske kan jag få dig på bättre tankar.
Idag är valet viktigare än någonsin, idag röstar vi för att värna om människors lika värde! Använd din rösträtt som människor kämpat för att ge dig!

20140525-101301-36781920.jpg

Idag är det också morsdag. En dag för att hylla alla mödrar. Det är en tung dag för många, de som mist sina barn, de som inte har kontakt med sina barn men också för alla de som inget hellre vill än att bli mamma till ett barn. Jag säger grattis till alla de som är mammor i sina hjärtan!
Ett litet extra grattis till lilla mor som gett mig redskapen och styrkan att göra mitt liv så bra som jag bara kan. Tack mor!

20140525-102631-37591772.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.