Karriärbyte

Igår hann jag inte blogg trots att jag gick från jobb tidigt. Jag fick nämligen chansen att göra något som jag älskar och är bra på – jag fick vara personal shopper! Alltså jag bara älskar det där att gå runt i affärer, slänga högar med kläder över armen och utmana någon att gå liiiiite utanför det de brukar testa. Älskar det! Lilla mor har förändrats rätt friskt sen hon började träna för 1,5 (?!) år sen. Mor har nu gått från 42/44 till 36 så ni kan ju tänka vilket garderobsproblem hon har. Mor var på jakt efter en klänning och lille far tyckte att jag var bättre smakråd än vad han skulle vara. Han har ju förstås rätt för jag har ju lärt honom vad som är snyggt. Haha (intern fight mellan far och mig vem som har lärt vem den goda smaken). Mor kom inte hem med en klänning, hon kom hem med två klänningar, en kjol och två blusar. Haha Säger ju att jag är kalasbra på det här med att vara personal shopper.

20140527-070855-25735703.jpg

20140527-070855-25735800.jpg De här klänningarna valde jag till min lilla mor och btw den randiga klänningen klär min mor bra mycket bättre än vad den klär modellen. Det är en sån klänning som ska provas innan man dömer ut den.
Den pricka klänningen hittade jag på mammaavdelningen men passar kanonbra även på ickegravida. Var aldrig rädda för att testa!

Jag känner att om jag skulle få för mig att lämna Skatteverket så skulle jag lätt starta företag och arbeta med fotografering och personal shopper. Tills dess så nöjer jag mig med att få göra det helt gratis bara för att det är så förbenat roligt. Är det någon som behöver en personal shopper? Hehe

6 kommentarer

    • HM, glömde skriva det.
      Ja en shoppingtur med mor och far är alltid trevligt och jag får känna mig som Lillan trots mina 37 åt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.