Får jag?

Vad är det som händer? Okej för att det kan vara minusgrader i mars men inte -15. F E M T O N! Det är verkligen inte okej. Jag blir grinig då.

Dagens i-landsproblem är att jag, utöver att det är -15° ute, är grinig för min nagel flög av idag. Hur kul är det att ha 9 fina naglar och en vanlig tradnagel?

Ja idag är jag trött, gnällig, grinig och beredd på att ge upp. Får jag det?
Jajaja jag vet, det jag sänder ut är det jag får men idag orkar jag helt enkelt inte ha en god och positiv inställning. Kanske blir det bättre efter frukosten och när jag får upp värme

20130312-074218.jpg
Ja jo kanske kan jag medge att jag kanske inte hade frusit lika mycket om jag hade tagit på min vinterkängorna och vinterjackan istället. Men det är ju mina favoritplagg. Dessutom så är det faktiskt mars och då ska det inte vara -15°. Ge mig min vår!

9 kommentarer

 1. Äsch, ibland får man tycka att allt är jobbigt! Så länge man vet att det faktiskt är i-landsproblem så har man ju alla hästar hemma 😉 Du ser så fin ut, din nagel e det nog bara du som tänker på medan alla andra ser en vacker och sprudlande tjej! <3

 2. Klart du får vara grinig och 15 minus är ju inte lite? Just nu vid lunch är det helt okej här nere och soligt. Men ändå….15?
  Kramar och ha en fin dag!

 3. Sådana dagar behöver man ibland. Efter att ha fått morra och fräsa lite brukar det kännas bättre sen 😀

  Och ja, 15 minus är ju faktiskt inte OK…

  Snygg outfit!!!
  Kram

 4. Och här kom det mer snö nu ikväll… Ska det vara så här??? Men du ser väldigt vårfin ut! Själv smälter jag nästan in i väggen med årstidens alltid lika uppskattade grågröna nyans på huden. Suck.

 5. Men fin är du! Mina ord tog slut men jag hälsar på hos de som fortfarande kan konsten att skriva. Stor kram K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.