Den fällan trampade jag i

20130313-081643.jpg

Idag har jag en dag där jag är sur, arg, ledsen och fruktansvärt irriterad. Inget kul alls med andra ord.
Dagen började bra med morgonmys, ett litet huvud på min arm, små händer som klappar min kind och min arm. Mysigt i mängder. Sen vaknade han som ärvt sin pappas morgontrötthet. Herregud! Ungefär här var det som att tredje världskriget hade brutit ut. Vi hade tydligen atombomber alla tre. Jag tycker det är bra att mina barn har fått humör så de kommer våga stå på sig men var de tvungna att få både mitt och Kärlekens humör?
Ni vet så där som man ska vara med barn, tala lugnt och vara pedagogisk, sån var jag inte imorse. Ni vet hur man alltid brukar ha ett exempel där allt är fel, sån var jag imorse. Oh the joy of motherhood.

Det värsta är att den här ilskan, irritationen och det dåliga samvetet kommer sitta i hela dagen. Det kommer nog tyvärr gå ut över curlade kunder. Varför curlas det så mycket i vårt samhälle? Att läras egenansvar är enormt mycket mer utvecklande och givande. Vårt samhälle hade definitivt sett betydligt trevligare ut då. Sluta curla era barn genast – de kan ju bli mina kunder. Haha

Och inte har jag fått min morgonlatte heller. Nä det här funkar inte, Kärleken får helt enkelt inte jobba över. Haha

1 kommentar

  1. Kan inte låta bli att skratta. Inte åt din situation utan mer på tanken hur jag kommer klara liknande situationer. Vojne vojne…
    Hoppas du fått i dig din latte nu åtminstone 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.