Farsdagsfrukost

Idag är det farsdag och det ska vi fira! Barnen och jag gick upp, ja här behöver vi inte smyga för att pappan inte ska vakna, för att experimentera fram en trevlig frukost. Det gick så där men uppskattades ändå.
Vi dukade med underlägg, servetter och tända ljus.

Massa minimarshmallows och grädde till de som så önskade. Själv begriper jag inte hur man kan ha grädde till något som är varmt. Huvva!

Barnen och jag hackade blockchoklad och smälte i mjölk. Jag tänkte att det skulle bli en god varmchoklad, ni vet i brist på riktig varmchoklad-choklad.
Det blev okej men inte så okej som jag hade hoppats på.
Nästa gång jag har vägarna förbi och jag kommer ihåg det så ska jag köpa riktigt varmchoklad-choklad för det är SÅ mycket godare än o’boy.
Barnen gillade det så galet mycket att dom bestämde sig för att dricka upp sina föräldrars varma choklad. Busungar!

Mina scones fick tyvärr inte godkänt. Dom var äckliga enligt Vincent, torra enligt målet för frukosten (fast det kan beror på att han typ käkade en hel scones utan att dela den) och Affe ignorerade den fullständigt – det fanns ju choklad att tillgå. Själv tyckte jag dom var helt okej och det är faktiskt ett riktigt gott betyg med tanke på att de enda scones jag gillar är EH:s grova scones. Om det är någon som har ett bättre recept att tillgå så mottages det gärna, både på varmchoklad och scones!

 

2 kommentarer

  1. Åååå, det som är så gott, varm choklad och scones!! Jag har ett toppenrecept på scones, kan maila över det senare ikväll, varm choklad gör jag mest med 1 tsk kakao, 2 tsk socker och blanda ihop det med liiite vatten, så det blir en blöt sörja och sen blandar jag ut det med mjölk – så gjorde alltid min mamma 🙂

    Kraam

  2. Hm..nu vill jag göra varm chokela´minimarshmallowsen jag har som egentligen ska användas i bakning, ligger härmed illa till. Fint ni firade och sconesen (?) det är ju tanken som räknas om de nu inte gick hem hos alla. Klem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.