Övning ger färdighet

Kärleken tyckte att det var på tiden att jag lärde mig det här med att anpassa bilder och texter för intörnät ordentligt. Inte klokt att jag gör kollage och dyl. i PS enligt Kärleken, varje kvinna med självrespekt använder tydligen InDesign. Så nu sitter jag här och leker. Håll till godo med mina ooooootroliga alster. hahaJag längtar enormt mycket efter julen, det gör jag alltid. Julen för mig spenderas i köket. Jag bakar kakor, lägger in sill, gör godis och stökar mig alldeles röd om kinderna. Älskar’t! Eftersom det är liiiite tidigt att börja julstöka (lyckas nog hålla mig nästa vecka också) så bakar jag istället. Jag har fått ett fantastiskt kök att stöka i!

Kände mig väldigt produktiv för det blev både äppelkaka, risgrynsgröt och chokladbollar. Affe tyckte det var tråkigt att titta på när jag skalade äpplena så han gav upp innan jag hade börjat stöka ordentligt. Vincent däremot börjar fatta galoppen – det är roligare att komma i slutet. Så där stod vi så han och jag i köket, rullandes bollar eller förlåt rullandes rallybilar. Pappan kom in och sa är det bajskorvar Vincent? Han fick då till svar det kan du själv vara! Haha Underbara unge! Dom där avlånga historierna som kan tolkas olika är således rallybilarna.

Det blev en mysig lördagskväll framför tv:n. Vi åt sött gott och mös i mängder. När barnen så började bli tyngre i våra famnar var det dags att säga godnatt till lördagskvällen och stoppa om de små med en lycklig känsla i hjärtat. Vi har det mysigt vi, min familj och jag!

4 kommentarer

 1. Verkligen, jättemysigt! Och du har varit superproduktiv. Här har det bara blivit en äppelkaka 😉

  InDesign är ju finfint. Jag använder Picasa 😉

  Kram!
  Lotta

  • Picasa funkar tyvärr inte för Mac så jag kan inte använda det. Vet att många använder Gimp men det fattar jag inte ett dyft av. 🙁

   Kram

 2. Ööö, försvann min första hälsning?? Ja, då skriver jag den igen! 🙂

  Mycket snyggt! Och jag gillar verkligen att din man hade koll på vad vi kvinnor skulle kunna – skitkul ju! Men jag har visst ingen självrespekt eftersom jag inte hade en aaaaaning om vad InDesign är, men jag lovar att rätta till det direkt!

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.