FF

Ikväll har familjen åkt till husvagnen och kvar är jag den som inte har semester. FF – familjefritt, klenar inte lika kul och bra som föräldrafritt gjorde för *host* 20 år sen. Helt ensam hemma, helt själv. Jag har inte varit helt själv hemma sen jag träffade Kärleken för 7 år sedan. Jag gillar det! På torsdag när de kommer hem har jag säkert saknat de men just nu idag inatt så är det mest skönt att få rå om mig själv. Jag har suttit med datorn i knät sedan de for och juxar lite med photoshop som inte gör som jag vill så jag vill slita mitt hår men tja sen andas jag lite och sen kommer jag på vad det är som är fel. Jag har försök få fram en bra font också men tja det skulle jag behöva en extra månad semester för att hinna gå igenom allt kul som finns på nätet.

Allting blir svårare, allting sitter längre in, allting kräver mer energi när jag är ensam hemma. Faktiskt precis som när jag var singel, då var jag en nattrumlare av rang. Det som skulle göras gjordes nattetid och alltid i sista sekunden. Sån är jag nu, nu när jag är själv hemma.

Låt mig presentera Stjärnstråla, en av fruns många alterego

Hippie

DSC_7471 DSC_7477 DSC_7487 DSC_7492 DSC_7496 DSC_7500 DSC_7510 DSC_7519 DSC_7525 DSC_7527 DSC_7537 DSC_7541Nu är alla fotona på frun redigerade. Inget mer kul att visa, just nu. Imorgon är det en ny photoshoot fast denna gången med en annan fru en Knäppgök (sagt med skratt och kärlek!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.