Vad ett gummiband kan göra

Idag minns jag en sommar i Stocholm. Det var jag och min vackra vackra kusin Elsa som skulle ut med hennes vänner, vi umgicks med den mest hela tiden och hade superkul. Just denna gången som jag tänker på skulle jag ha ett par jeans som var för långa (as always) och skulle då göra mitt suveräna trick som sparar tråkig tid vid symaskinen. Man tar ett gummiband, sätter om ankeln och sen knölar man in byxbenet där till önskad längd. Kanonbra och enkelt. Problemet var att jag hade bara ett gummiband. Så jag frågade Elsa om hon hade något gummiband jag kunde låna. Nä men Christina har påsklämmor i köket ja ni förstår ju hur jag bröt ihop av skratt och det gjorde Elsa också när hon insåg vad jag skulle ha gummibandet till. Hur jag löste det kommer jag inte ihåg men däremot kommer jag ihåg många roliga kvällar, dagar med Elsa och hennes vänner. Och mina cerise sandaletter.
Allt detta för att jag imorse letade gummiband för att jag inte orkade lägga upp mina byxor igår. Minnen det är fina grejor det!

20140702-082732-30452270.jpg
Min vackra kusin, Elsa som är en otroligt duktig fotograf. Bilden är hennes och jag är tyvärr inte fotograf. Elsa bor nu i Kanada och är lyckligt gift. Jag tror jag ska spara ihop till en resa till Kanada!

4 kommentarer

  1. Åh, haha, var glad jag blev av att läsa ditt inlägg!! Jag hoppas att vi kan ses när vi kommer hem nästa sommar! Och JAAA, spara och kom hit, jag lovar att ha både gummiband och påsklämmor redo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.