För att överleva?

20120522-141857.jpg

Om man tror på en högre makt (vilket jag gör) så skulle man nästan kunna säga att det är som att gudarna ger mig sol och värme för att stå ut med bokföringskursen. Det är inte helt fel att kunna sitta ute i solen och plugga. Det går så mycket lättare när jag sitter i solen och då är det nästan som att det är kul med bokföring. *s*

Detta vädret alltså, jag älskar det! Vad gör väl det om jag ser ut som jag är bakis efter en 14-dagars lång fest, vad gör väl det om min hals fullständigt brakar ihop, vad gör väl det om näsan rinner? Det är ju så gott väder! Fast ja jag längtar tills pollen lägger sig lite, lite hade räckt alltså. Tror inte jag har varit med om ett värre pollenår någonsin. Undras varför jag reagerar så starkt detta året. *funderar*

Nu ska jag ut och gå i det fina vädret för äntligen är inlämningsuppgifterna klara och inskickade. Lite Harmoni på detta så är jag snudd på som en ny människa ikväll.

2 kommentarer

  1. Jag är såååå glad att jag knappt har de där ögonen längre! Här ute rör sig luften mer och det är mest näsan som drabbas. När jag bodde i Höör fick jag ju droppa ögonen var och varannan dag under våren :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.