För-julmys

Det är något med Maison Belles juldoft som får mig att vilja städa som en toka. Fantastisk produkt och ljuvlig doft. När doften spred sig och blandades med doften av varm chai te kände jag ett enormt för-julmys behov. Så nu sitter jag här med en kopp varm chailatte, julböcker och ett tänt doftljus som är min bästa julmorgon.

20121106-211948.jpg

20121106-211955.jpg

Längtar tills jag kan börja med jultextilier så det blir mysigare och murrigare här hemma. Jag vill har kyliga dagar i skogen samlandes på kottar, mossa och granris. Jag vill göra en dörrkrans, plantera julblommor och låta julens varma känsla tränga in i min hösttrötta kropp. Åh älskade julen kom nu!

8 kommentarer

  1. Nu är det inte långt kvar tills man får sätta igång på riktigt med det juliga. En tomte har kommit upp hemma men det är bara för att den vart färdigpysslad häromdagen och jag inte orkade med att packa ner den i jullådorna 🙂 Ska också tända juledoftande ljus tror jag och ta en kopp chaite

  2. JAAAA! Det är faktiskt inte långt kvar nu till jul. En fråga: vad är Maison Belles juldoft? Säkert något man bör känna till men jag erkänner min okunskap… 😉

  3. Emma, snart snart har vi advent och massa mysiga julveckor. Jag har bakat lussebullar, städat med julspray (som jag tjatat mig till att ordonnance ska ta in, så nu kan vi köpa den där:) och köpt hyacinter. BÄSTA tiden är NU! njut, fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.