Jag utmanar

Vissa dagar älskar jag mitt jobb och vissa dagar gillar jag det bara precis. Idag har varit en sådan dag där jag älskat mitt jobb! Det har varit fullt upp hela dagen, jag har planerat och funderat hela dagen. Jag har även hunnit med att tvivla starkt på mig själv men sen ryckte jag till och sa mentalt åt mig fake it til you make it!

Det är en förändring på gång för mig på jobb, det är en stor förändring för mig. Jag tvivlar på mig själv, jag suger i mig av andras beröm, jag sträcker på och säger åt mig själv att jag är bra men samtidigt så finns den där tanken att jag kanske inte kan. Är inte det konstigt? Alla är ju nya någon gång och om alla kunde allt från första början så hade ju min nu roll inte behövts. Nu vet jag ju inte stor min insats kommer bli men jag hoppas på mer än ett uppdrag iaf.

Det var verkligen skönt att komma ut i friska luften och känna vinden rensa hjärnan. Det var så skönt att jag gick en runda extra för att titta lite till på by Light. Ett riktigt trevligt inslag i ett mörkt november.

20121107-203722.jpg

20121107-203729.jpg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.