För Kärlekens skull

Jag är inte den i familjen som gillar rally mest, även om det är jag som har med det från barnsben. Kärleken är ju numera co-driver åt Johan så det åks på rallytävlingar titt som tätt, antingen för att delta eller för att titta. Men som jag visade er innan så finns det ju fördelar med det. Nu till helgen är det dags för Kärleken att ta fram overallen och hjälmen för att tävla. Denna gången går tävlingen i Karlskrona så vi åker upp på fredag med husvagnen och sen får jag och barnen en dag i Karlskrona på lördag. Mysigt, ytterligare en fördel med rally. *s* Det gäller att se det positiva i allt.

För två veckor sedan var det South Swedish Rally (SSR) i Tingsryd och det är en tävling som är med i SM. Många tävlande och stora namn. Ja alltså stora namn i Sverige inte Loeb, Hirvonen, Solberg, Latvala och de där grabbarna men Mats Jonsson och Jimmy Joge som är stora svenska namn. Om man är insatt i rallyvärlden då alltså. (Vilket jag inte är för jag fick fråga Kärleken *s*)
Kameran hade jag ju med mig, som alltid. Det är bra kameraövning att fotografera rallybilar för dom står ju inte direkt stilla. Höhö
Tanken är att bilderna ska hamna på klubbens hemsida men Kärleken som är klubbens datanörd har lite problem med ett skript just nu. Eftersom jag älskar honom innerligt och jag vet att han tycker det är kul med rallybilder så tillägnar jag detta inlägget till honom.

    

Detta var fotona från första sträckan (ss10) vi stod på och det stör mig något kopiöst att jag inte fick ett bra kort på han som smällde in i stubben som ni ser till vänster på fotot ovan. Det var rätt skönt att lämna ss10 för vi stod på ett kalhygge mitt i myrornas paradis och vinden låg på fel håll så all rök/grus som bilarna drog upp hamnade över oss. Knastrade gott i tänderna när man drack kaffe.

Nu är vi på ss11 och ss15 (samma sträcka som körs två gånger). Som alltid ställer vi oss så det ska vara bra att titta men framförallt säkert för barnen. Det gör att jag inte alltid står i så himla bra läge för att fotografera men jag hoppas att bilderna kan vara till belåtenhet (för den som vill titta) i.af.

Det här fotot tycker jag faktiskt är lite skoj för det här är en förare jag vet vem det är och har pratat med flera gånger.
(Han är från Hörby d.v.s. grannkommunen här på landet)
Johnny Ottosson, JM Motorsport

Även på denna sträckan missade jag den som nosade på väggrenen. Jag är jinxad när det gäller att ta rallyfoto tror jag. Samma sak på Lille Mats i Hässleholm när dansken körde av däcket, ingen kamera upp då inte.

Kärleken och hans likasinnade

Så min älskling, ett helt inlägg bara för din skull. Jag hoppas att du uppskattar det och att några bilder duger i.a.f.
Puss på dig din rallytok.

 

 

4 kommentarer

  1. Utgår ifrån att du har ett rejält teleobjektiv på kameran. Det ser rätt nära ut och de kör ju rätt fort de där rackarna 🙂

    Kramar Kicki

    • *s* Jag använde ett 70-300 objektiv och sen kan man ju alltid zooma in i PS. 🙂 Jag tycker att folk borde haft lite bättre koll än att stå mitt i bästa vinkeln för mig när jag ska fotografera. 😉
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.