Varför jag tycker om rally

Förra helgen var vi på South Swedish Rally (SSR) i Tingsryd. Det var (som ni säkert minns att jag skrivit) en tidig morgon som jag inte alls var nöjd med men dagen blev bra och det visste jag om redan innan. När man är iväg med goda vänner så blir det bra även om det är kallt, regnigt och blåsigt. Fast vi hade varmt, soligt och blåst åt rätt håll (i.a.f. på sista sträckan som vi stod på.

Visst är det kul med rallyt i sig men det som gör att jag tycker om det är miljön vi står i. Moder natur – löv it!

 

Det är så härligt att slänga sig i gräset i väntan på nästa rallybil

När solen skiner starkt är det bra att man kan låna mammas solglasögon så man ser rallybilarna bra

Äsch man har väl egna solglasögon

Kram!

3 kommentarer

  1. Sv; Ja,. jag tänkte faktiskt lägga upp lite recept på egen inlagd sill. Själv är det ingen favorit och jag äter hellre lax men mannen älskar sill i alla dess former och han ger dem tummen upp! Håll ut, de kommer på bloggen inom kort!

    Mysiga bilder du hade i inlägget förresten, sådär lyckligt barnbusiga!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.