För mycket av det goda

20130603-102957.jpg

Ibland blir det bara för mycket och när man inte lär sig sätta stopp så gör kroppen det åt en. Vincent har haft krupp sedan i fredagsnatt, Alfred är allmänt hängig och lite varm och jag ja jag har ju givetvis huvudvärk. I lördags somnade jag hos mina föräldrar under tiden mor gjorde en rabarberpaj. Så fungerar jag, kroppen stänger av och jag somnar. När jag mår så är det inte ens lönt att fundera på att blogga för det kommer ändå inte fram något.

Idag är vi hemma och kurerar oss. Barnen ligger i soffan tittar lite på tv och kör bilar lite. Själv ligger jag i solstolen och har det gott. Ibland måste man trotsa huvudvärken.

Jag har inte övergivit er, jag kommer snart igen både hos er och hos mig.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.