För Stinas skull!

Det är väl få som har missat Katrin Zytomierskas påhopp på Stina Wollter och alla andra som inte passar in i KZ:s mall. Jag tänker inte ösa skit över KZ och hennes uttalande för det är bara till att bete sig lika illa. Nä jag vänder allt till något positivt istället! Nu är vi starkare än någonsin, nu har vi möjlighet att nå fram och nå ut. Vi, vi som inte längre köper självhatet längre. Vi som väljer att älska oss själva, vi som väljer att möta livet med öppna armar, vi som väljer att leva livet. Vi har alla en kropp, vissa är långa andra är korta, några är tjocka och några är smalare, vissa saknar funktion i någon lem andra har flexibla kroppar. Alla är fula, alla är vackra. Att vara ful eller vacker är som att säga att oliver är gott och alla som säger något annat har fel. Det som smakar gott i min mun behöver ju nödvändigtvis inte smaka gott i din mun. Det som jag anser är fult kan någon uppskatta som vackert. Vi måste sluta låta samhället bestämma åt oss, vi är starka individer som varje dag fattar beslut. Vi börjar bli som små robotar som låter media, storföretag och andra vinstgivare tänka åt oss, bestämma åt oss.

 Så här kan vi inte ha det längre! Vi måste tänka själva nu! Vill du att ditt barn ska växa upp med ångest från långt innan tonåren? Vill du att din syster ska sluta äta? Vill du att din kille ska bosätta sig på gymmet? Vill du känna avsmak varje gång du ser dig i spegeln? Nä det är väl klart att ingen av oss vill att någon av oss ska må så! Därför ska vi nu dansa, sjunga och låta såna som KZ tyna bort och försvinna ur vårt liv, vårt minne, vårt samhälle! Så på med en bra låt och dansa loss! Älska din kropp för att du vaknar upp i den varje dag och för att det är under att vi ens blir födda!

  
Och nej alla behöver inte spela in sig själv men om ni gör det så lovar jag er att ni kommer skratta och le för det är befriande och kul!

Jag är tjock och lycklig!

8 kommentarer

 1. <3 min vackra härliga syster!! <3 KZ måste ha ett fattigt liv – hon om någon mår INTE bra.
  Finn Fem Fel! Det är inte mig det är fel på!
  Jag är tjock – jag ser inte ner på magra för det 😉
  Jag väljer att se människan.

  Löv u!!! <3

 2. Oh Stina ! Jag tycker du är underbar med dina kommentarer ! Det magra “idealet” har fått regera alldeles för länge. Om man bara mår bra och rör på sej, så kan man väl få vara ifred från giftiga tungor.
  Jag blir glad när jag ser dej på TV och även när jag lyssnar på dej på radion. Du är så härligt naturlig ! Fortsätt med det !

  • Jag håller helt med dig om att Stina är underbar! Men du vet att detta inte är Stinas blogg va? Jag heter Emma och är en helt vanlig människa med en kropp som fungerar trots fibromyalgi och för många kg enligt samhällsnormen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.