Försöker

20120929-210131.jpg

Så sitter jag då här och ska utveckla mig. Det är ett halvhjärtat försök för jag tittar på Körslaget samtidigt. Alltså det är ju inte skoj att läsa instruktionsboken men det är en skam att ha en sådan bra kamera som jag har och inte kunna den.
Jag har köpt en fototidning som jag ska fotografera enligt, jag ska låna en fototidning av Micke och sen funderar jag på om det finns någon bra fotoutmaning där ute i Blogglandia som jag kan hoppa på. Jag ska lära mig!

3 kommentarer

 1. Duktiga du, det kommer säkert gå toppenbra! Jag gav upp min systemkamera, orkar inte släpa runt på den, behöver en mindre men som ändå tar bra bilder…

  Du, får jag lov att norpa din “translate”-knapp, den är så ruggigt snygg?
  Happy lördag!
  kram

 2. Borde sätta mig med instruktionsboken till vår Nikon jag med. Men tycker ju oftast att den är bra bökig att släpa med överallt, fast blir ju bättre bilder om man kan den så.

 3. Hejja dig, klart att du kommer att lära dig! Själv övar jag mest hela tiden och lyckas med att ta några riktigt bra bilder ibland som jag kan vara nöjd med 🙂 men oj så många dåliga det blir däremellan….

  Jag vet inte riktigt vad mitt nya objektiv kostar exakt eftersom jag ännu inte har betalt det (!) men någonstans runt 2000:-, jag kan återkomma på måndag när jag vet mer exakt om du vill.

  Trevlig helg! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.