Fotoklåda

Jag saknar att fotografera. Någonstans detta året har prioriteringen hamnat snett. Allt kul har lagts åt sidan, prioriterats bort. Inte okej!

Därför tänkte jag nu bestämma att en dag i veckan är det Emma-dag. Eller dag och dag det blir ju på kvällen men skitsamma bara det blir av. På Emma-dagen/kvällen ska jag gör något som utvecklar mig. Photoshop, kameran, foto, inspiration och skrivkonst. Något som bara berör mig och mitt intresse.
Nu ska jag lära mig ta vackra bilder! Nu ska jag lära mig förstå hur jag tar vackra bilder. Nu ska jag lära mig ge mig själv tid!

20120929-141738.jpg
Jag började leka lite med Hipstamatic som jag ett tag fotograferade mycket med. Att kunna fotografera handlar inte om att bara kunna en kamera utan det handlar om att kunna se fotot innan man tar det oavsett vilken kamera som används.

20120929-142009.jpg

20120929-142004.jpg
Att förstå skillnaden i fotot beroende på inställningen jag gör.

Nu ska jag lära mig förstå!

2 kommentarer

    • Det är det absolut! Min mor har alltid satt undan tid till sig själv och berättat för oss redan när vi var barn varför det är så viktigt. Jag har bara inte lyckats få in det i vardagsrutinen i år. Nu tar jag nya tag och startar om, hösten är ju den tiden på året då jag alltid börjar om.
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.