Fortsätter lukta rök

Har man börjat med att lukta rök kan man lika väl fortsätta lukta rök, ja så resonerade jag och satte fyr på grillen igen.

Jag tycker det är mysigt att göra något extra av lördagsmiddagen, inte för att vi ska unna oss något utan för att markera att det är helg. Kärleken jobbar över mycket nu så han är bara ledig på lördagarna så det gäller att maxa då känner jag.
DSC_0156 DSC_0154 DSC_0149

Potatisgratäng med massa ost ovanpå, nomnomnom. En grillad köttbit är ju aldrig fel men tja det är svårt att grilla i mörker. Nåja det var gott iaf. Det var helt klart värt att fortsätta lukta rök för!
Lagrad julmust hade vi tydligen kvar i barskåpet så den tog jag fram ikväll. Det är kul med årgångs julmust och lagrad julmust men tacka vet jag hederlig vanlig (påsk/jul)must, Tur att det är påsk snart! Skulle lätt kunnat göra som morfar och köpt på mig så mycket att det räcker ända tills jul igen. Jag är ingen läsk människa men must, löv it!
DSC_0156
DSC_0156

Mina älskade pågar <3 Jag är så otroligt lycklig för att jag har dem! Visst vi bråkar ibland, jag blir trött ibland men oj som jag älskar dem!
Men nu tar vi lördag och Mello så nu kööööööööör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.