Frågestund

Jag har fått 5 frågor från Linda. Hon är rätt bra på smicker den därnia Linda så det är svårt att inte haka på hennes frågestund när hon skriver så här om mig.

En av det nyare bloggarna jag börjat följa, en väluppdaterad och rolig blogg som handlar om ett helt vanligt kvinnas liv runt de 30. Stor igenkänningsfaktor!

De här frågorna fick jag av Linda;

1⃣ Vad gör du/befinner du dig om 1 år?
2⃣ Vad gör dig ledsen?
3⃣ Vad har du tillverkat i ditt liv som du är mest stolt över?
4⃣ Vilken är den godaste maträtten du vet och varför?
5⃣ Hur ser en riktigt bra dag ut för dig?

1⃣ Om ett år hoppas jag att jag befinner mig precis där jag är idag men är på väg in i en ny del av mitt liv. Jag vill inte ha så mycket förändring under 2013 för förra året och detta året har redan bjudit på många förändringar. En dröm är dock att starta eget men det kommer inte ske inom ett år.

2⃣ Själviskhet gör mig ledsen, ovänlighet gör mig ledsen, människors livsöde gör mig andlöst ledsen, när barn lider faller mitt hjärta sönder och när saknade gör intrång blir jag ledsen i hela själen och kan inte fälla en tår.

3⃣ Bortsett från barnen (som jag möjligen har tillverkat men de bygger upp sig själva) så är det min blogg och min arbetsprestation. Jag har byggt ett namn som är lite igenkänt i Blogglandia, kanske inte i hela Blogglandia men i en liten kommun i Blogglandia. 🙂 För det arbete som jag gör och gör riktigt bra är jag enormt stolt över – jag som gick Barn- & Fritidsprogrammet på gymnasiet, utbildad turistvärdinna och KomVux-avhoppare. Nu är jag lärare på Skatteverket inom internationell beskattning! Jag är banne mig asbra!

4⃣ Alltså det här är svårt att svara på – kom igen ni har sett mig jag älskar mat! Den här frågan är faktiskt svår att svara på för jag har ingen sån där rätt som jag inte kan leva utan. Kyckling ris & currysås är gott, stuvade makaroner och köttbullar är också gott, gravad oxfilé är gott, men å andra sidan så är tacos också gott. Den godaste maträtten är nog den jag kan inta i lugn och ro.

5⃣ En bra dag är en dag där picnicken packas, kameran hängs på axeln och familjen ger sig ut på upplevelse. Vad vi gör är inte det viktigaste utan att vi gör det, en dag vid havet, en dag på djurparken, en dag på rally eller en dag på en lekplats.

Där har ni mina svar och ja jag tror ni visste det mesta redan innan. Eller jag hoppas att ni visste det så att den jag är alltid syns och märks. Jag är Emschen, Emschen är jag.

Nu är tanken att jag ska skicka frågor vidare till andra bloggerskor. Det gör jag gärna.

Mina frågor till er är;
1⃣ Varför skäms du?
2⃣ Vem är din favoritperson? Artist, författare, tv-profil, granne, lärare, kollega – whatever
3⃣ Vilken är den bästa filmen alla kategorier, alla tider?
4⃣ Vem är din förebild i livet och varför?
5⃣ Vilket är du mest rädd för, att åldras, att dö eller att bli glömd/ensam? Motivera gärna ditt svar.

Vem skickar jag då frågorna till? Ja alla som vill svara får svara det är bara skoj men de jag pekar ut är;
Tants tekopp
Tess
Tokfian
Vickan
Victoria

Hänger ni på?!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.