Ett besök hos Ingvar

Igår nämnde jag att jag ville ha ett vitrinskåp och det nappade Kärleken på direkt så idag åkte vi till IKEA. Min önskan är egentligen att byta ut hela den bokhyllskombon som vi har idag men Kärleken gillar den och den är smart. Men Billy-serien?! Hur kul känns det? Nåja är det en sak Billy har visat så är det att han är tidlös!

20130210-223812.jpg Nu när vitrinskåpet är på plats och fyllt så är jag inte så säker på att det är så här jag vill ha det. Kanske skulle jag haft några vackra tidningar liggandes där, en vacker skål med rosblad i, kanske några vackra ljusstakar (jag SKA ha fars ljusstakar från Snapphanetiden!), kanske något symboliskt från barnen eller barndomen (min nalle t.ex.) osv. Jag vet inte. Vad tycker ni? Använda det praktiskt eller använda det för syns skull?

Massa filmer har vi ju också och jag är en sådan människa som tycker om att ha både böcker och filmer framme.

20130210-224226.jpg Idag köpte vi en Benno till därav de tomma hyllorna. Barnens filmer ska kategoriseras in. Ni trodde väl inte att filmerna bara är insatta? Ah nä bättre hyfs än så har jag faktiskt!

20130210-224420.jpg Det blev en ny kökslampa också. Gillar den i mängder. Tyvärr är den bara upphängd på den gamla kroken så den hänger inte centrerat d.v.s. jag stör mig men Kärleken får fixa det imorgon. Han ska ju ändå sätta upp de två mindre lamporna över köksbänken.

Åh vad det är kul att göra sådant här småfix! Jag gillar IKEA för deras priser passar mig som gärna får för mig att göra om allt. Jag tycker det är svårt att dras med underbara möbler som jag inte kan/vill göra mig av med. Jag vill ju förnya, göra om och byta ut! Att göra det med dyra möbler hade fått det att vända sig i magen på mig, slit och släng klarar jag bara inom en viss ram. Mina “gamla” saker brukar inte heller slängas utan skänkas. Det är en enda stor cirkel av glädje! Jag blir glad för att jag kan glädja någon och någon blir glad för att någon får nytt. Winwinsituation! Eller återvinning när den är som bäst.

Just nu är jag dock på jakt efter en snygg turkos vas/skål att ha på mitt skoskåp i hallen eftersom jag valde turkost tyg på pallen. Någon som har tips var jag kan hitta det? IKEA hade tyvärr inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.