Från kallt till varmt

20120914-144946.jpg

Har ni tänkt på hur snabbt ett humör kan skifta? Min morgon var allt annat än bra. Stackars Kärleken fick ett tråkigt sms och jag fällde några tårar på tåget. Inget kul humör alls, inte kul för någon.
Men så väl i Malmö sprang jag in i en gammal vän. Vi tappade kontakten under mina mammaledigheter. Ett kärt leende med äkta glädje över att träffa just mig. Kramar utbyttes och vi pratade snudd på i mun på varandra för att höra hur det var med familj, jobb och livet i stort. Några korta minuter som förändrade mitt humör totalt.

Tänk vad jag är lyckligt lottad som har så många fina människor i mitt liv. Vissa har jag alltid med mig och andra faller ur synhåll ett tag men vänskapen och glädjen finns där ändå.

Vänskap är vackert

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.