Thank you for the music

20120914-081843.jpg

Vissa dagar kräver mer hårdrock än andra

Ibland blir allt fel oavsett hur bra planerar det är. Idag är en sådan dag. Trots att barnen somnade i bra tid igår (lite tidigare än dom brukar t.o.m.) så var det en fruktansvärd morgon. Efter mycket om och men så kom vi iväg och då var det på bristningsgränsen för denna mamman kan jag säga. Det är inget kul att alltid känna sig otillräcklig som mamma, det är inget kul att alltid ha tårar i ögonvrån för att man råkade bryta ihop.

Min ekvation går inte ihop

Så sansar jag mig och tänker skitsamma om jag är sen till jobb. Skitsamma om det tar en timme att komma till förskolan. Vi tittar på rådjuren en bra stund och knuten i min mage växer. För även om jag har sansat mig och slutat jäkta på så har inte pressen på mig minskat. Pressen på mig nu är min oro för migrän och högt blodtryck.

Min ekvation går inte ihop

Precis som med matten så måste man ta vardagen i rätt ordning för att få rätt svar.

I helgen ska jag räkna ekvationer som aldrig förr. Tur att jag har en sambo som gillar matte och är bra på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.