Fredag fredag fredag!

Så var den här, helgen då jag och Kärleken ska iväg. Imorgon bär det av mot Åhus för att checka in på Strandhotellet i Åhus eller Åhus Strandhotell eller gamla Kantarellen kärt barn har verkligen många namn. Kärlekens jobb firar 70 år och det ska firas med gille. Trerättersmiddag, underhållning, dans, övernattning och hotellfrukost! Jag har sett framemot denna helgen sen vi fick inbjudan. Vi behöver kommer ut och roa oss. Jag hoppas att det blåser riktigt rejält så jag kan ta höstiga bilder över havet. Ni som är lite mer beresta bloggare än mig, hur gör ni med kameran? Springer ni runt med kameran på axeln, fotograferar som tokar och låtsas som det är helt naturligt? Jag vill också kunna visa fina bilder på hur vi har det när vi för en gångs skull kommer iväg. Hur jag än gör kommer Kärleken dö pinsamhetsdöden för han tycker det är jobbigt när jag inte skyr uppmärksamhet. Stackare som hittade ett socialt monster. Haha

Jag skulle lätt kunna hoppa över dansen för en promenad på stranden hand i hand med Kärleken och sen ligga i sängen och titta på tv resten av natten. Är man småbarnsförälder eller är man. Haha

Först ska vi dock rätta in oss i svenne-ledet och ha fredagsmys med tacos. För er som undrar, givetvis blir det ett glas julmust ikväll!

20121005-172651.jpg

2 kommentarer

  1. alltså måste bara säga en sak att det e ju inte 70 utan 75 år suck har du inte läst på HAHA 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.