Gå i ide

20120215-075527.jpg

Idag har jag en sån där dag då man bara vill dra täcket över huvudet och gömma sig för världen.
Jag hittar fel på mig själv hela tiden när jag är på sånt här humör. Inga kläder som är värda att titta på, inte kan jag sminka mig, mitt hår är bara en skurmopp som hängts dit, min kropp har antagit formen av en döende amöba, jag har en oduglig hjärna för jag är så korkad, jag kan inte skriva, jag kan inte sjunga, jag inte fotografera, jag kan inte, jag kan inte, jag kan inte. Jag avskyr när jag får sådana här dagar. Får ni sådana dagar?

Idag har jag iaf ett perfekt botemedel. Det är bara att sätta sig ner och läsa bloggar som berättar om den underbara lördagen för då börjar man skratta direkt och skrattar man så hjärtligt med främmande människor som jag gjorde i lördags då spelar allt det där andra ingen roll. Så tack för alla skratt i lördags!

If you have one foot in the past and one in the future you’re gonna piss all over today!/em>

4 kommentarer

  1. Sådana dagar har vi nog de flesta. Mina brukar sammanfalla med att min IBS strular… Då känner man sig liksom uppblåst och gasig.. Går o rapar hela tiden.. Vem kan liksom gilla en sån? Så har jag det idag…

  2. Jag kunde inte skriva här igår från min ifån. Men du har en liten hälsning på fb o du, du har en dö läcker o söt liten näsa :O) Världsklass på den ;O)

    Kram /Katarina tvillingmamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.