Något på gång?

När man sitter här på jobb och blickar ut över Stortorget så ser man en hel del. Folk har sladdat omkring som Bambi på hal is. Folk fotograferar sig själv och familjen/vänner i de mest konstiga poserna. Och poliser springer och rider runt på torget som aldrig förr. Är det något på gång?

Annars är livet detsamma. Busy, busy, busy och brainfrezze. Halva veckan har gått och jag vet inte vad jag har gjort med tiden. Att sköta ett jobb tar verkligen upp mycket av ens tid. Hehe

Igår satt jag och tittade igenom mina foto från i lördags. Alltså är det någon som vet vad jag egentligen gjorde och drack? Tror inte jag har ett enda riktigt bra foto. Hur gick det till? Att jag inte har bra foto från dagen kan jag förstå för jag ville inte bara resa mig upp och skymma sikten för ett tjugotal kvinnor så alla bilder har små hjässor i underkanten och Böddi är inklämd mellan ett parti axlar. Jag borde beläggas med fotograferingsförbud eller fotograferingsutbildningskrav. Herregud!
Får se om det kanske blir några bilder ikväll.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.