Gammelmormor Ylvas mandelmusslor

Detta recept har jag aldrig gjort. Kanske för att jag själv inte är så impad av mandelmusslor. Kanske för att jag har blivit varnad för att ha degen i närheten av min sambo. Kanske för att jag har fått höra att få ut dom ur formarna är tålamodsprövande. Kanske för att jag helt enkelt aldrig har tänkt på det.

OBS! Bilden i receptet är tyvärr lånad. Jag önskar att jag hade varit så lyckligt lottad att jag hade haft Rörstrands Mon Amie porslinet. Bilden tillhöra bloggen Öhmans Mat & Vin – som tydligen har haft lucköppning med recept under 2010. Hur kul som helst!

2 kommentarer

  1. Du kan ju fråga din svåger för mandelmusslor är hans avd inför jul 🙂

    psst…mandeln bör malas eller rivas, inte hackas… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.