Glad Nationaldag Sverige!

20130606-120935.jpg

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Idag är det Sveriges Nationaldag! Vi brukar inte direkt fira det på något sätt men det är ändå en dag då jag tänker lite extra på vårt vackra land. För visst håller ni med mig om att Sverige är ett vackert och bra land?!

Idag har vi packat husvagnen och är nu på väg ut till årets första campingtur. Det bär inte så långt iväg men det bär iväg till en camping som är fylld av minnen för Kärleken. Det viktiga är att komma iväg och njuta tillsammans.

Jag hoppas att ni har en härlig nationaldag i solen!

1 kommentar

  1. Man behöver inte åka så långt för att det ska kännas som semester! Och Sverige är ju fantastiskt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.