Äckliga små kryp

Hemma på min gata i stan har vi små äckliga saker som flyger runt. Jag har aldrig sett dessa räliga små djur förr. De är baktunga, lågflygande och närgående djur. Först trodde jag att de kanske tillhörde grannens gigantiska gran som hänger in och skitar ner på vår altan men sen såg jag att vi har en massa på framsidan också. Dessutom tror jag att Lingon har likadana små räliga djur i sin trädgård och jag tvivlar på att hon har en gran i sin trädgård.

20130605-174953.jpg

20130605-174946.jpg Det där gula/beiga som hänger ut ur rumpan tror jag är ägg. Fast det har jag inget belägg för det är bara en äcklad gissning. Är det någon som känner igen detta lilla äckliga odjur? Eller kanske någon som vet någon som känner någon som vet någon som inte är riktigt rätt navlad utan som har små räliga djur som hobby?

Nu håller jag kväll och hoppas på en kall cider i solen på altanen utan äckelpäckel djur!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.