Glöm inte bort rosa oktober

Rosa Kollektionen4 (foto Siljetherese.com).

Nu är det bara en vecka kvar av rosa oktober, en vecka kvar på månaden då vi tänker och skänker som allra mest till de som drabbats av cancer först och främst bröstcancer. Klinta & Co. ville också göra något för att dra sitt strå till stacken så de tog fram den rosa kollektionen med tre massageljus. Som ni vet så gillar jag inte melon så den doften är ju inte min favorit men champagne och Rosa Grapefrukt åh vad den doftar ljuvligt. 
Rosa kollektionen5

När veckan är över, när oktober är slut är chansen förbi att köpa den rosa kollektionen och samtidigt skänka 30 kr till cancerfonden. Skänka kan ni givetvis fortfarande göra och jag hoppas att ni gör det men varför inte ta chansen att skänka till cancerfonden och köpa tre vackra väldoftande massageljus? 
a Store by Emschen har bara några få paket kvar sen är de slut men vi kan kanske ruska fram någon paket till om ni är många som vill ha. Ikväll köpte jag ett paket och gav till min go’a svägerska som födelsedagspresent, perfekt gåva. (Ja jag köper varor ur butiken och ja jag får ge fullpris precis som alla andra! Det är inte min butik det är Kärlekens)
Rosa Kollektionen2 (foto Siljetherese.com).
Så in och knip de sista paketen nu och varför inte passa på och titta på nyheterna i shopen!

Glöm inte bort rosa oktober!

a Store by Emschen har knutit avtal med Svea så det går nu att betala genom faktura och att delbetala.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.