Golvad

När man tänker på en sak och det slutar med att man gör något helt annat då är det allt bra skoj. I fredags åkte vi till Colorama för att vi skulle titta på tapet till hallen och vi hittade en fin tapet, till köket. Hehe

20121119-205916.jpg Fast det får vänta lite med ny tapet i köket för vi måste riva ut mer än vad jag orkar med innan jul. Men det här orkar jag med

20121119-210442.jpg Nytt golv i hallen! Yey! Visst är det snyggt vårt blivande golv! Jag vet att många i Blogglandia redan har schackrutigt golv så ni kanske är några styckna som godkänner det. Haha Min inspiration kommer från barndomen, min småländska del av barndomen. Mormor och morfar hade golvet i hallen och i hela trappan täckt med gula och röda schackrutor. Gissa om vi hade roligt när vi gick i trappan. Hur många gånger hörde vi inte gå ordentligt i trappan? Vi gick på röda rutor upp för trappan och gula rutor ner för trappan, eller var det tvärtom?! Jag ser framemot att se vår hall med det nya golvet.

20121119-211608.jpg

Tror minsann att vi ska ha schackrutor i hallen där uppe också, kanske t.o.m. gula och röda?

4 kommentarer

  1. Kom till att tänka på två saker direkt när jag såg golvet! Den första var just golvet hos mormor och morfar, men kom även till att tänka på schackrutigafärgen i tomtensverkstad….;-)

    Snyggt förresten!

  2. Det är så fint det golvet! Funderade en gång på att använda det gröna. Men det slutade med annat. Kul o fixa hemma så det blir mer ert hem!

  3. Säger som Gerda – tomteverkstan och Lyckebo <3
    I den trappan har man sprungit mycket och fått börja om för att man råkat trampa på fel färg 😉

  4. Visst är det ursnyggt! Har dock haft det en gång och insett att med vår inställning till vikten av städning i ett hem så är det värsta tänkbara. ALLT syns, både mörkt och ljust. Så nä, vi satsar på någon slags gråmelerad sten när vi gör om nästa gång ;). Men hade det inte varit för denna svaghet i våra respektive personligheter så hade jag gärna kört på rutor igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.