Två torsdagar i veckan

Min far hade satt ett stort kryss i almanackan och sagt att där måste vara två torsdagar i denna veckan för något är konstigt. Inte ett enda ord har jag haft att säga! Jag, Emma, vara tyst? Jag som har en rakt nedärvd pratkvarnsgen från morfar? Det är banne mig otroligt sällsynt att jag inte har något att säga. Jag får nog lägga mig tidigt ikväll och ta några vitaminer så jag blir mig själv imorgon! På gensyn

20121119-165601.jpg

4 kommentarer

    • Njä det var inte meningen att vara så knepig. Jag är mest förundrad över att jag inte har haft ett enda ord att blogga om idag.

      När något osannolikt har skett så har min far alltid sagt “sätt ett stort kryss i almanackan för det måste vara två torsdagar i denna veckan för (här fyllde han i med det osannolika så det kunde låta så här) Emma har frivilligt dammsugit sitt rum”. 🙂

  1. Ha ha! Jag är mer förundrad över er som hinner och orkar skriva varje dag trots att ni ändå har fullt upp! Och alla bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.