Guld och gröna skogar

DSC_9066 DSC_9056 DSC_9049Idag har jag bara gjort en sak, jag har njutit av våren! Eller ja alltså jag har ju gjort mer men hela tiden tänkte jag på hur innerligt tacksam jag är för att jag får uppleva våren ytterligare en gång. Jag älskar årstiderna men det är något speciellt med att se våren väcka naturen till liv. Det är något speciellt med att känna de första försiktiga vårstrålarna nå ansiktet. Det är något speciellt med våren, helt enkelt. DSC_9041 DSC_9045Jag går här hemma och tittar på blommorna och gläds över att se knoppar brista. Jag funderar på vad jag ska göra med trädgården i år, vilka blommor som ska planteras i krukor och placeras utanför dörrarna. Jag läser trädgårdstidningar och drömmer om en större trädgård med ett växthus och fruktträd. Men tills jag har det så gläds jag över mina pelargoner som mår väl och växer. Att Magnoliakvisten börjar öppna sig i sina knoppar. Att Citronträdet har flera blomknoppar som öppnar sig och sprider en fantastisk doft över hemmet. Jag mår så väl med alla dessa blommor kring mig! Blommor är välgörande!

DSC_9078 DSC_9047 DSC_9037

För en liten stund sedan tjoades det hejvilt här hemma för Hasse Andersson gick vidare i loserlistan förlåt andra chansen i Mello. 
Jag är ingen fan av Hasse men han kan göra låtar som fastnar rejält, får man ta med sig hunden in i himlen är ju inte jättebra men den sitter ju bergfast i fleras huvud vare sig man vill eller ej.
Jag var ung, du var grann. Som vi älskade varann o jag lovade dig guld och gröna skogar!

Jag är övertygad om att vi kommer höra mycket av den på campingen i år po dånsebanan (skånska för på dansbanan för er norrlänningar). haha

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.