Gult som solen

Den här tiden på året är den bästa tiden eller tja alltså denna tiden och julen då då. Vid denna tiden på året är det som att jag upptäcker allting på nytt, som om jag aldrig hade sett det förr, som om jag aldrig hade satt min fot i Sverige tidigare, på nytt fast det är precis så där hemmavant som det bara kan bli av år efter år.

DSC_5455 DSC_5456 DSC_5463 DSC_5466 DSC_5469 DSC_5472 DSC_5491 DSC_5494 DSC_5502

När jag stod där i rapsfältet och Kärleken (och barnen) satt i bilen som stod på snedden ner i vägrenen så kom det en bil körandes. Jag antar att det såg väldigt komiskt ut att jag stod och fjantade mig i ett rapsfält och tittade på en stillastående bil och i bilen satt en man med en stor kamera och ett ännu större objektiv. Den förbipasserande bilen tittade lite på oss, smällde av ett stort leende och sedan körde polisen vidare, mm precis det var polisen som kom där förbi just som jag stod och kråmade mig i fältet. hahahaha

Jag älskar vården och jag älskar att jag är vis nog att våga visa det barnsliga inom mig och skita i vad andra tycker.
Idag skapade jag ett glatt minne för mig själv (och kanske för polisen) och härliga Skåne-i-vårskrud-bilder.

2 kommentarer

    • Tack! Ja jag tror nog att polisen behövde ett gott skratt åt den tokiga i rapsen, det bjuder jag med glädje på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.