Körkort för barn

Alltså det borde verkligen finnas en kurs med test för att man skulle få bli förälder! En lärobok som man kunde slå upp och läsa om hur man ska handskas med en specifik situation. Snutiga barn sida 143-157, här avhandlas varför barn blir snutiga och hur du handskas med det. Det hade varit perfekt och mitt exemplar hade varit otroligt tummat och fullt med markerade sidor.
Jag vet inte hur jag ska göra men jag håller på att fullständigt explodera när jag säger till och får hånflin tillbaka. När jag säger ifrån och barnen bara tittar på mig som om jag pratade grekiska så funderar jag på om jag inte också bara ska göra som barnen och gå min väg.

20140510-105341.jpg
Klart jag aldrig kommer gå min väg men ibland så får jag den känslan inom mig om att jag vill.

3 kommentarer

  1. Har haft samma fas med ett av mina troll. Det är en vansinnigt frustrerande fas med massor av bråk (från vårt håll, från trollets håll bara detta skratt) men till slut gick även denna period över.

    This too shall pass…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.