Här ska det trampas

Jag fick ett samtal från Fina Ina idag och min första tanke var så ja där rök min tid imorgon (ska fixa naglar och hår inför semestern) men ack nej. Ina och jag har diskuterat i mängder det här med att cykla med cykelvagn, jag är lite skeptisk mot det, för Ina tycker att jag som inte har körkort borde ha en cykelvagn så jag kan cykla med barnen istället för att alltid gå. Den idén gillar jag det är bara det här att koppla något till cykel och sen ska jag ha koll på var vagnens hjul är och inte köra ner ena hjulet över cykelbanans kant. Ina har en kompis som skulle sälja sin och hade lagt ut den på en FB-grupp så Ina ringde och sa till mig – beordrade mig – att KÖPA den eller ja om man ska vara petig så tipsade hon mig mest om den men någon måste bära skulden för att jag ska våga höhö. Så nu har jag köpt en cykelvagn som jag ska lyckas cykla runt med. Kan ju bli intressant.

cykelvagn1

Hoppas nu att barnen gillar att åka i den!

cykelvagn

Två hål var där i myggnätet men det kan jag säkert få hjälp med av min idérika mor eller min praktiskt lagda systeryster. För 300 kr så bryr jag mig faktiskt inte så mycket. 300 kr är (tack och lov) inte så mycket för oss, det är en pizzakväll liksom och pizzakvällar kan vi faktiskt vara utan både matmässigt och kroppsligt. Haha

Bildern har jag fått av säljaren så de är inte mina!

2 kommentarer

 1. Jag tyckte att det var toppen med cykelvagn när mina tvillingpojkar var små, då kunde jag cykla med de till dagis mm.

  Du får in snitsen rätt snart, jag lovar.

  Cykla lugnt!

  Kramen

  • Lovar du verkligen Victoria? 😉 Fast jag tror nog att det ska gå bra för jag har fler vänner som har en och de är supernöjda.
   Det jag ser mest fram emot är faktsikt att kunna cykla och storhandla själv. hahahaha

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.