Hej hösten!

Så kom den plötsligt och lite utan förvarning, hösten gjorde liksom storartad entré imorse med endast 1,3 graders ‘värme’. Herregud det är varmare i kylskåpet än ute!

IMG_6109.JPG

IMG_6111.JPG
Stövlarna som jag längtat efter åkte på, en tjock stickad långtröja, skepparkavaj och vantar rafsades fram för att stå emot kylan fast det enda jag kunde tänka på var hur ska jag kunna vänta ända till november innan jag får min dunjacka? jag kommer förfrysa mig under väntan.

IMG_6105.PNG
Jag hittade jag i svart först men såg att den fanns i fler färger och denna stålgråa föll jag pladask för. Så himla snygg, annorlunda och bara 500kr. Perfekt! Ellos is da shit!

Det gick bra på smärtutredningen igår men det var lite tungt och jag hade galet ont när vi åkte hemåt igen. Just nu tänker jag (nog) inte skriva så mycket mer om det, måste få smälta det först. Jag kommer dela med mig av det sen för det kanske kommer någon annan till nytta. Värk har varit min vardag i många år och kommer tyvärr fortsätta så i alla år framöver.

Vet ni, om tre månader på dagen kommer jag vara alldeles varm i kropp och själ. Jag kommer vara leendes och alldeles alldeles pillrig. Om tre månader, på dagen, är det lillejulafton! Underbart!

IMG_2559.JPG
Nä nu ska jag lyssna på lite julmusik och låta det tunga få försvinna bort.

8 kommentarer

 1. Jag kan inte ens börja förstå hur det är att leva med smärta. Usch och fy! (För att inte skriva en massa fula ord!)
  Men tänk, bara tre månader kvar till jul. Ihhh 😀

  • Jupp bara tre månader till jul är hääääärligt!
   Det är ju just det som är så svårt med värk, den som inte har det har svårt att förstå det eftersom det inte syns utanpå.

 2. Jättesnygg jacka och jag kan inte riktigt gilla kylan än, men det kommer.
  Skönt att du fått en diagnos och jag önskar dig all lycka till med smärtlindring. Jag kan inte förstå hur det är att leva med smärta varje dag, det måste suga fett liksom.
  Stora kramen

  • Jupp jupp det suger fett men därför köper jag en snygg jacka som ska hålla mig varm och minska värken på kalla vinterdagar. 😉
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.