Hela dagen försvann

Klockan är snart midnatt och jag har inte kommit i säng än. Samma visa varje dag, jag kommer inte i säng.DSC_5543Dagen må vara slut men det har varit en dag som har innehållit precis det jag ville (nästan iaf) det jag ville och hade planerat. Det är första gången på min sjuklediga dag sedan jag blev sjukskriven som jag faktiskt lyckats med det. Ingen värk har stoppat mig, ingen trötthet har varit i vägen utan jag har kunnat göra det jag hade som mål En helt underbar känsla, en känsla som de flesta aldrig behöver känna för de gör så här varje dag. Sån var ju jag med tidigare. 
DSC_5684 DSC_5770

Jag har motionerat idag, tog en powerwalk med Sid. Jag hade hoppats på en bättre tid men så har jag ju alltid höga krav på mig själv. Tänk om jag bara hade kunnat varit nöjd med att jag faktiskt kom ut och gick nästan 5 km. Jag måste verkligen förändra mitt sätt att tänka!
DSC_5521 DSC_5536

Jag har redigerat färdig alla bilderna från i lördags. Det var så skoj så jag kunde inte sluta. Det är så gott med foto som får en att le. Härliga familjen Knäppgök!DSC_5405 DSC_5420 DSC_5350

Men allra bäst är att jag kunde hämta Vincent när skolan slutade så vi kunde gå till biblioteket och låna 7 st böcker som vi nu ska plöja igenom så att han kan få känna glädjen med böcker. 6 böcker om den riktiga drakriddaren Tam, första boken är redan utläst. Den 7:e boken som inte handlar om Tam utan om Matilda, den lånade min lille gosse för mammas skull. Sötnöt!
Nu är filmen slut och tårarna faller ner för min kind. Alltså den som säger att Fast & Furious-filmerna inte innehåller allt har då inte haft ögonen öppna. Slutet i 7:an är ju hjärteknäckande. Så mycket kärlek i det slutet. Nåja nu är midnatten ännu närmre och sängen ska bäddas innan vi kan lägga oss, så go’natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.