Helt väck

Vilket avslut det var på veckan eller ja det var ju en stor vecka rakt igenom. Många känslor och intryck som skulle landa. Det började i fredags med att jag cyklade till skolan med min skolepåg. Det var en härlig känsla och plötsligt blev han sådär stor.

IMG_5621.JPG
I lördags var jag med Angela på vad som skulle kunna vara den häftigaste fotograferingen jag varit på. Brudparet var med på allt och lite till. Underbart!

IMG_5644.JPG

IMG_5641.JPG

IMG_5633.JPG

IMG_5653.JPG
Brudgummen klättrade upp i en lyktstolpe, bruden hängde på och det blev bästa Singin’ in the rain-känslan på fotot. Själva vigselakten var fantastisk! Jag var ju där som fotoassistent/lärling till Angela så jag hade ingen tanke på att jag skulle vara med på vigseln men när bruden bjöd in mig så tvekade jag inte en sekund ens. Tur var det för jag kommer nog aldrig komma på ett sånt här bröllop till. Brudgummen och hans entourage kom in dansandes och sjungandes till Jazzgossen. Jo, där kommer ju en gosse,
med en byxa som är rakknivvass,
mockaskor har han på sej,
och hans hobby är att dansa jazz.
Störtskönt!
När vigseln var över och brudpar med följe skulle gå ut så hördes ett ooga-chaka ooga ooga ooga-chaka och brudparet dansade ut till Hooked on a feeling. Hur kul var inte det? Jag känner inte brudparet men det kändes verkligen som att vigseln verkligen speglade dom.
Efter vigseln smet jag snabbt, bonussvärfar fyllde år och skulle firas stort som sig bör. Det blev huset fullt och precis sådär som jag tycker att släktkalas ska vara. Massa bonuskusiner att leka med, människor som bryr sig om en och massa god mat. Tror min svärmor gör den godaste västerbottenostpaj jag någonsin smakat.
Igår var jag helt slut, som vanligt efter en fotografering, men vi for till husvagnen och tog ner förtältet för nu är säsongen slut. Det är okej faktiskt att den är slut nu, vi har nyttjat det otroligt mycket och vi har haft en härlig sommar. Det är okej att hösten börja göra intåg och jag får tända ljus och sitta insvept i en filt och dricka te. Det är okej, non je ne regrette rien.

IMG_5654.JPG
Jag gillar mitt ekorrehjul! Jag gillar vardagen!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.