Alla dessa kugghjul som snurrar

Min hjärna slutar aldrig att fundera, aldrig. Jag har alltid massa tankar, idéer och planer i huvudet oavsett om det är privat eller i jobbet. Jag älskar att alltid vara igång för det är jätteroligt men där är en sak som alltid kommer emellan och de är de där förbannade pengarna. När pengar stoppar mina fantastiska idéer så blir jag sur, när jag har slitit rejält för en sak så blir jag arg när jag sedan inte kan få känna av att jag lyckades för att pengar stoppar. Då säger jag dumma saker som att pengar borde utrotas och ersättas med pinnar för det har jag gott om eller så säger jag att jag ska lägga alla mina pengar på lotto eller att det är elakt att jag inte har löneförmånen att slippa betala skatt. haha Just nu är jag mest sur för att det där dags för lönesamtal igen på jobb och då blir det alltid dålig stämning på jobbet. Gamla ärr från forna lönesamtal slits upp och alla gör sig redo för att gå i strid för sin sak. Själv känner jag mest att jag inte orkar höra en gång till att om bara det fanns pengar så skulle jag få förstås fått mer för det arbetet som jag har gjort. Jag funderar på att vara kaxig på lönesamtalet och säga då gör jag inte de där extra arbetsuppgifterna längre men det vet jag ju att jag alltid kommer göra för det är ju alla de där extra arbetsuppgifterna som gör jobbet kul. Så istället funderar jag på varför jag jobbar kvar där jag gör. Svaret kommer blixtsnabbt för att jag är bra på det jag gör och jag tycker det är galet skoj. Så då kommer den vanliga frågan – hade jag varit gladare om jag hade haft 100 000 kr i månaden men inte trivts med jobbet och kollegorna? Nä det hade jag förstås inte varit så det viktiga är ju inte pengarna men i dessa lönesamtalstider är det lätt att glömma.

Nu räcker det, jag tänker inte fundera mer på det här med lönen och pengar. Det får vara bra med det nu tills jag sitter där på lönesamtalet med min fd. chef och ska berätta varför jag är värd mer än mina kollegor vilket jag förstås inte är för vi gör alla ett jättebra jobb men ja i min bok är jag ju värd lite mer.

Nä nu tar vi något roligare istället – B R Ö L L O P

DSC_1862
Tänk att denna vackra kvinna har kommit in i mitt liv tack vare bloggen.
DSC_1232
Hon som stoppar väskan full med kamerautrustning och klarar sig ändå på en mindre väska än mig, bara det är imponerande!
DSC_1495
Hon som alltid kommer ihåg att kolla inställningar och har full koll på att solen trollar bort halva ansiktet på brudgummen.
DSC_1404
Hon som tog med mig till Snogeloge som ligger i mina hoods utan att jag ens har vetat om det.
DSC_1859
Hon som presenterade mig för det härligaste brudparet som gav mig otroliga foto att bara fånga.
DSC_1514
Hon som bar de högsta klackarna och envist hävdade att de var så bekväma att hon kunde gå en mil i de och sen dansade hon bort hela natten.
DSC_1176
Hon som lät mig ta detta fotot.

Tack Angela! Tack för allt!

Fler foto från bröllopet får ni när Angela har levererat fotona till Virre & Jimpa
(har jag sagt att jag älskar smeknamn och försöker alltid fånga upp smeknamn som finns)

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.