Hemma, igen

Söndagkväll är här och tom snart förbi. Vi är hemma igen, barnen sover i sina sängar och Sid ligger ihopkorvad mellan husses ben. There’s no place like home!  

   
Vi var hemma vid lunchtid idag och vi har hunnit med så mycket. En go’ och slapp helg i Malmö gjorde oss effektiva.  

 På promenaden med Sid hittade vi vintergäck på väg upp och i trädgården såg jag att min ena älskade pion hälsade goddag. Jag fick sådan lyckokänslor i kroppen. Jag är så tacksam för att jag snart får möta våren igen.  

 Jag gjorde varsin latte till oss och vi drack den i solen som kikade fram på vår älskade altan. Jag fick så mycket energi och glädje av solen och hoppet om att våren snart är här.  

 Så vi gjorde det vi gör bäst, vi möblerade om haha Vi är ju i behov av ett kontor men vi tycker inte det är läge att leta hus nu när jag är arbetslös så vi klurar på olika lösningar. Lösningen vi hade innan var okej men bara precis okej. Så nu testar vi en annan lösning och jag tror minsann att det här blir riktigt bra. Det känns som en god idé att bo in sig innan man smäller upp en vägg. Nu är jag på jakt efter ett snyggt, runt bord att ha som soffbord och fåtöljer istället för soffor. Har en bild klar i huvudet hur jag vill ha det, synd bara att jag har bättre smak än vad min tunna plånbok har.  

 Allt är hotellets fel, jag blev kär i fåtöljerna som var på hotellet. Så sköna att sitta i och snygga. Mm jag vill ha fåtöljer, några pallar och ett runt bord att samlas runt. 

Nu blir det lite Neal & Peter och sen blir det sängläge. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.