Hemmahos-repotage

Jo men det är ju så att det är rysligt i tiden att göra hemmahos-repotage nu. Massvis med bloggandekvinnor hittar ny karriärmöjlighet som stylister/fotografer. Heja dom!

Jo men det är ju så att det är rysligt i tiden att köpa sig en systemkamera. Massvis med finesser och funktioner på dessa fina kameror. Heja dom!

Jag tror inte att jag är så mycket för det här att jobba som stylist. Jag vet att jag inte är så mycket för att läsa mig till finesser och funktioner. Men jag tänkte som så att det är rätt kul att läsa alla dessa hemmahos-repotage som andra gör. Det är alltid massa fina bilder och jag förundras över hur man kan ha så många idéer om inredning i huvudet, särskilt när det är samma utrymme som förändras. Jag har en massa fina vänner med fina hem, personliga hem. Så ungefär där gick hissen ända upp hos denna bloggerskan. Learning by doing, är ju min grej. Alltså ska jag lära mig min kamera genom att fotografera allas hem. Lysande idé, tycker jag. Givetvis kommer jag inte att våldfotografera någons hem men vissa har ingen talan, som finaste Fru Stjernholm t.ex. Har man ett vackert hem så ska man inte vara snål, nej nej.

 

Jag önskar att jag hade kunnat säga att det var pis åf kajk att göra hemmahos-repotage men nä.
Jag vill inte skylla på barnen men det är onekligen lättare att fotografera om man inte har 4 pirater runt mammakrokodil (som för dagen då var utrustad med kamera).
Jag önskar att jag kunde skylla på kameran men

ja, jag måste öva!

Inte för att jag har några planera på att jobba med sådant men har man nu en superduperwunderbar kamera så är det faktiskt fy skam att inte kunna nyttja den ordentligt.
Att fotografera barn och natur är liksom busenkelt då naturligt vackert fortsätter vara vackert även efter det passerat linsen.

Tack finaste frun för att jag fick leka i ditt hem!

 

 

3 kommentarer

  1. Måste också lära mig vår systemkamera ordentligt. Har inte riktigt fotat med sån sen gymnasiet dvs många år sen. Nu blir det mest mobilen då den alltid är med men tänkte att lära sig kamera blir höstens projekt

  2. Så smart du är! Och fint blir det dessutom. Jag tror att jag blir alldeles för pretentiös om jag sätter igång att fota hemma hos någon. Så jag håller mig hemma hos mig själv. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.