I Fuffes vackra värld för sista gången?

Den där torsdagen i augusti var verkligen härlig. Vackert väder, vacker omgivning, vackra människor och vacker mat! Som sagt, det är inte konstigt att Fuffe är den där härliga personen som han är för han har fattat att man ska omge sig med vackert för att må bra. Mmm så är det, tror jag.

Efter att vi hade gått runt bland äppelträd och lyssnat på Stina och Kniv-Henrik, efter att vi hade visats runt i fabriken av Fuffe så visades vi ner i källaren. Oh my…

Allting var så vackert, allting var så gott, allting var så tja Fuffe.

Jag tycker det är en underbar lite källare.
Kommer ni ihåg att jag skrev att jag hade en plan för pepparkakshuset som finns i Fuffeland?
(Det är Fuffes föräldrahem men föräldrarna flyttade därifrån när Fuffe kom till världen)
Jag tänkte som så här.
Det är inte alla som vill ha stora bröllop. Det är inte alla som har stor familj. Det är inte alla som vill ha en 100 000 kr-bröllop.
Tänk er att gifta sig i lunden ner mot havet, äppelträden finns där och havets brus hörs.
Sedan går man ner i denna underbara lilla källare och äter något gott från Fuffes kök.
Natten kan man sedan spendera i lilla pepparkakshuset där kylen är laddad för att frestelsen inte bara ska vara köttslig:
Kylen skulle också kunna vara laddad för en mysig frukost i sängen.
Jag har liksom tänkt på det där med att bo på hotell på bröllopsnatten. Hotellfrukost är kanon men jag kan tänka mig att man inte direkt vill stiga upp på morgon utan stanna i sängen, hotellfrukost på bricka är så där skoj.
Är inte det en fin liten idé att presentera till Fuffe?
Alla vill inte ha stora bröllop.
Alla vill inte gifta sig i kyrkan.
Alla vill inte bo på hotell.

Tänk om Fuffe hade blivit utsedd till vigselförrättare.
Ja då minsann hade jag nog gift mig!
(inte med Fuffe då alltså utan med Kärleken min)

  

  

Nä sista gången i Fuffes vackra värld är det allt inte.
Jag vill träffa Fuffe fler gånger.
Och jag ska definitivt åka tillbaka till Kiviks Musteri, förråden måste fyllas på.

7 kommentarer

  1. Det är ju nästan synd att man redan är gift!
    Men man kanske kan få göra om med samma för vår hotellnatt var verkligen bortkastad! Somnade som en stock tre minuter efter att jag lagt mig!

  2. Låter som en strålande ide att kunna gifta sig och spendera bröllopsnatten så. Vi åt vår bröllopsfrukost på bricka. Kom till receptionen klockan ett på natten i brudklänning och maken i kavaj, direkt från mottagningen och sa att vi gärna ville ha vår frukost på rummet. De tyckte “såklart att ni ska “.Fick en lista där vi fick välja vad vi ville ha. Kryssade i det mesta och skrev till en del. På morgonen kom de med 3! stora brickor fulla med mat vackert upplagt. Tror vi åt frukost hela förmiddagen och bara njöt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.