Hoppsan hejsan som det kan bli

Idag har jag varit hos frisören, skulle bara klippa till frisyren lite.

Det hade ju växt en bra bit sedan i februari så det kändes mest som ett ostyrigt ruffs. Men så fick jag en idé eller tja jag såg ett foto imorse. Så det blev en helt ny frisyr faktiskt.

Så sedan i februari har jag gått från långt hår till kort hår till…

Hoppsan hejsan som det kan bli

Ja jag klippte av mig nästan allt hår. Det är så skönt! Jag tror faktiskt att jag aldrig har haft så här kort hår. Eller iaf inte sen jag var liten och hade synttofs. Jag älskar att förändra mitt hår! Det är så kul att chocka folk. Haha

Jag är SÅ nöjd! Tack Stina!

25 kommentarer

 1. Det är så roligt att förändra och så snyggt det blev. Frisyren passar dig verkligen och vad modigt att våga klippa kort ❤

  • Tack så mkt!
   Min filosofi är ju att det bara är hår, det växer ut igen. Så jag ser inte det som modigt men jag får höra det en del.

 2. Vilken himla häftig frisyr du klippte! Ja ibland är det kul att förnya sig lite. Det händer att jag också funderar på att förändra frisyren, men jag fegar ur innan jag ens hinner tänka färdigt tanken😆

  • Tack så mkt! Ja det är riktigt skönt eller det kommer bli det när sommaren kommer.
   Äsch det är bara att göra det, det växer ju ut igen.

 3. Det är så kul att förändra sig. Har nog haft samma frisyr i tio år nu, sen min frisör klippte av mitt långa. Minns det fortfarande då min frisörs fru kommer in och bara skriker på honom och frågar vad han gjorde hihi.

  • Haha va kul!
   Jag älskar att förändra mitt hår, färga eller klippa gör jag ofta. Jag har nog snart haft alla färger och alla längder. haha

 4. Det är roligt o förändra sitt hår det håller jag absolut med kul o få gå till frissan och känna sej nöjd efter 🙂

 5. Wow vad häftigt, det klädde dig superbra. Jag har också gått från långt till kort på ingen tid, men det var några år sedan nu. Blir spännande att se hur du kommer att göra hädanefter.

 6. åh va fint! Det klär dig jättebra!
  Det är inte många som klär i så kort måste jag säga men jag tycker du klär superfint i de 😀

 7. Supersnyggt! Önskar att jag hade kunnat ha en sådan typ av frisyr! Hade supersnaggat när jag var i tjugoårsåldern & ÄLSKADE det! Det var sååå enkelt att göra sig klar, kunde typ tvätta håret i handfatet om jag hade velat 🙂

  • Tack! Det är verkligen skönt att ha så kort särskilt nu när värmen är här, inget hår är varmt att bära.
   Hmm ja jo jag skulle ju lätt kunna tvätta håret i handfatet nu. Haha

 8. Men oh så fint det vart det klär dig jättebra verkligen =D och snygg färg på dig också, tumme upp SHORT HAIR IS THE BEST

  • Tack så mkt!
   Jag älskar kort hår och har varit korthårig den största delen av mitt liv. Det är så enkelt och skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.