Uppföljning och solsken

Idag ringde min dr, jag fick tid till honom på onsdagmorgon, ändå rätt snabbt marscherat tycker jag. Så på onsdag får jag väl veta lite mer iaf. och förhoppningsvis så får jag även en ny tid till Tysabri.

Solen har skinit lika mycket idag och jag har haft bara ben på jobbet. Det är så underbart! Jag har t.o.m. sovit en stund i soffan på altanen. Finns det något bättre än att sova utomhus?

Imorgon ska det också vara bra väder men sen sjunker temperaturen och regnet ska falla. Men det tillhör ju våren och det är faktiskt bara April. Detta är en härlig aptitretare bara. Värmen och solen ligger framför oss, låt oss njuta av våren för sommaren kommer snart nog ändå.

Affes cross är inlämnad hos Charlie, han hade aldrig varit med om detta förr. Det är en bit av en gjuten kåpa i aluminium som har gått av. Tydligen ska det inte kunna hända men jadå Affe lyckades. Haha Jag har sagt det förr och jag säger det igen – jag borde hyra ut Affe som testare på olika saker för kan inte han ha sönder det så är det 100%-igt. Haha

Nu ska jag ta en kopp kaffe i solen och bara njuta.

24 kommentarer

 1. Vad skönt att dr ringer och du fick tid kan jag tänka mig 🙂 Fin vovve du har 🙂

  Ja många säger att de sover bättre utomhus. Jag märker skillnad nu när vi bor här och vi kan sova med fönstret öppet UTAN att jag fryser

  • Oh va härligt att kunna sova med fönstret öppet, jag kan inte det pga pollenallergi.
   Ja det var skönt att dr tog det på allvar och hörde av sig.

 2. Vilket väder vi fick. Jag som hade hoppats på att sommaren var kommen 🙂 Som du skriver, det är bara april så vi får allt vänta ett tag till.

  • Diego aka Råttan viker sällan från min sida, helst ska han ligga på mig under en filt. Haha
   Ja det var riktigt skönt att slumra till lite.

 3. Ja det är underbart väder nu, men som du säger är det ju bara April än, och här väntas nytt ruskväder snart. Att sova ute på altanen är gudagött!😄

 4. Längtar faktist lite efter regn nu. Våra gator är så dammiga här och skulle gärna få skölja bort lite damm. Men allt har väl sin tid antar jag. Skönt i alla fall att både våren och värmen börjar komma

 5. Ute-sova är det bästa som finns, så länge jag slipper tälta =) Jag läste någonstans att det ska bli en supersommar i år. Det måste vi väl få!!!

  • Nej nej alltså somna utomhus inte tälta! Tälta har jag gjort vad jag ska göra när jag var scout. Det ska vara bekvämt så ja jo jag kan tälta som i glamtältet på Böda sand. 🙂
   Jag hoppas innerligt att du har rätt! Jag vill ha en supersommar!

 6. Ja man luras lite, idag har det ju varit sommartemperaturer, jag brände mig lite på nacken och näsan idag då vi varit ute mycket =D, men samtidigt så är det sju så som du säger att april är lite lurendrejerimånad just på vädret, det kan verkligen skifta. Hoppas att det går bra på onsd hos dr och härligt att gå med bara ben

 7. Det ser så fridfullt ut för du sitter på din balkong och njuter och fin hund du har 🙂 vilken tur att du fick tid till din läkare 🙂

  • Det är fridfullt! Älskar att sitta på min altan i solen och bara njuta.
   Ja det var skönt att jag kunde få en tid till dr omgående.

 8. Du ser ut att ha haft det riktigt skönt i solen. Älskar den här årstiden och tänker njuta av den. Hoppas på en kanonsommar också så vi kan njuta ännu mer. Kaffe i solen är så mysigt och hoppas att allt går bra hos läkaren <3

 9. Åh vad härligt att få sova på altan i värmen. Våren är verkligen härlig när man kan kan sitta ute och dricka kaffe och njuta av solen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.