I brist på våren

Jag gick ut för att fotografera att våren försökte lura kung Bore men det gick inget bra för mig, inte ens en lite vintergäck hittade jag. Jag ville ju känna glädjen av blommor så jag och Frida stegade mot Linas fina butik, Blomsterverkstan förstås.

DSC_7421 DSC_7426 DSC_7427 DSC_7429 DSC_7437 DSC_7439

Hos Lina blir man då aldrig besviken, alltid lika vackra blommor, saker och bra service. 
Jag älskar att gå in i blomsteraffärer, när man öppnar dörren så slår värme, fukt och underbar doft emot mig och jag går med lite lättare steg. Undras om man kan vara olycklig på sitt jobb när man jobbar i en blomsteraffär?
DSC_7487DSC_7489Frida kom hem med en vacker bukett med vinröda ranunkler och taggiga vita tulpaner. Jättefint! Jag tycker taggarna var häftiga, jag blir alltid så fascinerad av hur man kan odla fram taggiga tulpaner för jag antar att de tja framodlade alltså skapade eller vad man säger.

DSC_7499

Själv kom jag hem med en rosa (givetvis) ranunkel som är så fin så jag inte riktigt kan sluta titta på den. Jag gillar blommor som blir så där bladiga och stora, som ranunkler och pioner. Blommor gör mig glad!

Jag ber om ursäkt för att bilderna inte är samma kvalité som de brukar vara i men jag är inne i ett skov just nu och kan inte riktigt hålla kameran stilla, sluta att fotografera är inte ett alternativ men halvtaskiga bilder är. haha

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.